Asbesti- ja purkutyöt kymmenien vuosien kokemuksella

Uusi sivu

Ympäristöpolitiikka:

– Kannamme vastuumme siitä, että toimintamme ei vahingoita ympäristöä, huolehtimalla asianmukaisesta ja valvotusta jätteenkierrätyksestä. Henkilökuntamme on sitoutunut noudattamaan yhteisiä pelisääntöjä, yhteistyössä työnjohdon kanssa.

– Pyrimme kierrättämään purkutyöstä muodostuvan jätteen mahdollisimman tehokkaasti. Jätteen kuljetuksiin käytämme vastuullisia jätteen kuljettajia, jotka omaavat samat arvot kuin me.

– Pyrimme pitämään työkoneet mahdollisimman tehokkaina, huoltamalla niitä säännöllisesti. Kalustohankinnoissamme panostamme uuteen teknologiaan ennakkoluulottomasti, jotta päästöt ilmaan saataisiin minimoitua.

– Olemme hakeneet ympäristöystävällisen ja laadukkaan toimintamme tueksi ja valvojaksi ISO9001: laatu-, ISO14001: ympäristö-ja ISO45001: työterveys-ja turvallisuussertifikaatteja.

– AHA-Best Oy:llä on myös Rakentamisen laatu RALA Ry:n myöntämä RALA-pätevyys, joka käsittää vaativat, tavanomaiset ja vaarallisia aineita sisältävät purkutyöt.

Laatupolitiikka:

Laadukkaat, ympäristöystävälliset ja vastuulliset työtavat ovat mukana meidän päivittäisessä työskentelyssämme ja pyrimme parantamaan toimintaamme jatkuvasti.

– Pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista ja turvallisesta työskentelystä

– Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta purkutyötä, jossa on huomioitu turvallisuus, ympäristövastuu ja luotettavuus.

Vankkaa purkutöiden osaamista.

 

Toimipiste Tuusula

Kalliotie 7 H 3
04360 Tuusula

 

Toimipiste Kouvola

Kyminväylä 6
45700 Kouvola
(postiosoite)

Copyright © 2024 AHA-Best Oy
Ota yhteyttä