Vankkaa purkutöiden osaamista

Asbestipurku Espoo ja Vantaa

Turvallinen ja luotettava asbestipurku Espoon ja Vantaan alueella − valitse ammattilaiseksi AHA-Best Oy! Meiltä hoituvat niin mittavat purkutyöt kuin pienemmätkin kohteet pitkällä kokemuksella.

 

Purettavat rakenteet on aina varmistettava asbestin varalta. Sen vuoksi kannattaa valita asbestipurkuun osaava ja kokenut ammattilainen, joka hoitaa työn luotettavasti ja huolella. AHA-Best Oy tekee asbestikartoituksia ja asbestitöitä koko pääkaupunkiseudulla.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Yksityisen puolen pienkohteiden purkutyöt

Me AHA-Best Oy:llä teemme asbestipurkua Espoossa ja Vantaalla kaiken kokoisissa kohteissa. Olemme tehneet paljon esimerkiksi yksityisen puolen kylpyhuonepurkuja. Sen lisäksi olemme purkaneet keittiön välitilan laatoituksia ja tehneet muita huoneistosaneerauksiin liittyviä asbestipurkuja. Nämä ovat yleensä muutaman päivän mittaisia projekteja, jotka voidaan toteuttaa hyvinkin joustavalla aikataululla.

 

Isompien projektien asbestipurku

Teemme myös paljon haitta-aine- ja asbestipurkua isompien rakennus- ja korjausurakoiden yhteydessä. Yleensä näissä kohteissa pääurakoitsijana on esimerkiksi kaupunki tai rakennusliike. Olemme tehneet esimerkiksi koko kerrostalon purkuun liittyvät haitta-ainetyöt, joten pystymme toimimaan hyvinkin mittavissa projekteissa.


Miten tilaan asbestipurkutyön?

  1. Yhteydenotto soittamalla, sähköpostilla tai nettisivujen kautta.
  2. Tarvitsemme kohteen yleistiedot kuten tilan koon ja rakennustyypin.
  3. Työhön liittyvät tiedot: työn laajuus ja laatu.
  4. Sen jälkeen kartoitamme tilanteen ja etsimme sopivan ratkaisun.
  5. Sopimuksen laatiminen.
  6. Sähköntoimituksen varmistaminen ja tilojen tyhjentäminen irtaimistosta.
  7. Töiden aloitus.

Asbestipurkutöiden aloituksesta on tehtävä ennakkoilmoitus vähintään viikkoa (7 vrk) ennen töiden aloittamista. Sen jälkeen laaditaan turvasuunnitelma ja työmenetelmä: se voi olla esimerkiksi osastointimenetelmä, kohdepoistotyö tai kokonaisena irrottaminen. Voimme hoitaa tilojen tyhjentämisen ja muut valmistelutyöt asiakkaan puolesta, tai asiakas voi hoitaa ne itse.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tarvitsetko sinä asbestipurkua tai asbestikartoituksen alueella Espoo, Vantaa tai muualla pääkaupunkiseudulla? Lue myös asbestipurku Helsinki.


Teemme asbestityöt ammattitaidolla, viranomaisten määräyksiä noudattaen. Meiltä saat myös muut haitta-aine- ja saneerauspurkutyöt! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous