Asbesti- ja purkutyöt kymmenien vuosien kokemuksella

ASBESTIPURKU HELSINKI

Kun tarvitset turvallista ja tehokasta asbestipurkua Helsingissä, on AHA-Best Oy varma valinta. Olemme urakoineet esimerkiksi Hakaniemen Kauppahallin sisätilojen purkutyöt sekä lukuisia pienempiä kohteita.

Ennen remonttia täytyy varmistaa, löytyykö purettavista rakenteista asbestia ja olisiko asbestityöt tarpeen. AHA-Best Oy tekee asbestikartoituksia ja asbestipurkua Helsingissä ja pk-seudulla kaikenkokoisissa kohteissa. Meillä on vahva ammattitaito ja pitkä kokemus alalta, olemme luotettava ja turvallinen kumppani kaikenlaisiin kartoitus- ja purkutöihin.

Asbestipurku tulee teettää ammattilaisella

Asbestikartoitus on tehtävä aina ennen 1994 rakennettuihin kiinteistöihin, sillä rakenteissa on saatettu käyttää asbestia. Kaikki työt, joissa on vaarana asbestipölyn leviäminen, tulee lain mukaan teettää luvalla toimivalla ammattilaisella. Tämä koskee myös yksityishenkilöiden omia remontteja, esimerkiksi asbestia sisältävien seinien purkamista. Asbestia sisältäviä rakenteita ei myöskään saa porata. 

Oikein toteutettu asbestipurku on täsmällisen ammattilaisen näkemystä vaativa urakka, jossa pitää myös varmistua siitä, ettei vaarallista asbestipölyä pääse leviämään laajemmalle alueelle. Me toteutamme kartoitukset ja asbestipurkutyöt aina vaadittavilla työsuojeluviranomaisten luvilla, asianmukaisella koulutuksella, sekä nykyaikaisilla laitteilla ja varusteilla. 

Toimialueeseemme kuuluvat: 

  • Pääkaupunkiseutu
  • Kymenlaakso
  • Etelä-Karjala
  • Pirkanmaa
  • Uusimaa
  • Häme sekä Varsinais-Suomi. Lisäksi toimimme muualla Suomessa sopimuksen mukaan.

Miten asbestipurku toteutetaan?

1

Ennakkoilmoitus

Lain mukaan asbestipurkutöiden aloituksesta täytyy tehdä ennakkoilmoitus vähintään 7 vuorokautta ennen töiden aloitusta.

2

Turvasuunnitelma

Turvasuunnitelman laatiminen.

3

Työmenetelmä

Työmenetelmän valinta: esim. osastointityömenetelmä (ensisijainen), kohdepoistotyö tai kokonaisena irrottaminen.

4

Tilan valmistelu

Tilojen tyhjennys irtaimistosta ennen asbestipurkua.

Valitse osaavat ammattilaiset Helsingin seudulla

Olemme erikoistuneet asbesti- ja purkutöihin, joten toteutamme kaikki projektit huolellisesti ja korkealla ammattitaidolla. Toteutamme työt tehokkaasti ja tietysti alan tärkeitä lakeja ja määräyksiä noudattaen, turvallisuudesta huolehtien. Kun tarvitset asbestipurun tekijää Helsingissä tai muualla pk-seudulla, olemme ammattilaiset palveluksessasi!

Hakaniemen kauppahallin purkutyöt

Hakaniemen Kauppahallin remontin tarkoituksena on ollut vahvistaa ja uusia perustuksia muun muassa uusien metroyhteyksien vuoksi. AHA-Best on urakoinut sisäpuolen purkutyöt. Olemme purkaneet ykköskerroksen väliholvit, katkaisseet kantavat pilarit ja kaivaneet perustukset ylös. Teimme lisäksi merkittävät asbesti- ja haitta-ainepurkutyöt. Purkutyöt jatkuivat kesään 2019 asti.

Hakaniemen Kauppahallin purkutöihin tarvittiin toimija, joka pystyy toteuttamaan mittavan urakan alusta loppuun kustannustehokkaasti. Lue lisää miten purkutyöt Helsingissä ja lähialueilla onnistuvat.

Sopimuksesta riippuen voimme tehdä kaiken asiakkaan puolesta, tai sitten asiakas voi tehdä esimerkiksi tyhjennystyöt itse.

Fredikinkatu 45, Helsinki, vanha nahkakeskustalo

AHA-Best toteutti kohteeseen kokonaisvaltaiset sisätilojen asbestipurkutyöt. Jäljelle jäivät ainoastaan museoidut julkisivut. Purimme välipohjat vesikattorakenteita myöten, kellarin maanvaraiset laatat sekä hissikuilut ja portaikot.

Oman haasteensa toi se, että näin massiivinen sisäpurkutyö toteutettiin ahtaissa tiloissa keskellä Helsingin keskustaa. Onnistuimme kuitenkin työssä moitteettomasti, sillä käytimme pienempää kalustoa. Tarvitsetko sinäkin asbestipurkua alueella Helsinki tai muu pääkaupunkiseutu? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

AHA-Best Oy on asbestipurkuun luotettava, joustava ja osaava kumppani, joka hoitaa asbestikartoitukset ja asbestityöt huolella ja turvallisesti. Kerro meille kohteestasi, niin neuvotellaan yhdessä sopiva toteutustapa. Teemme urakoita koko pääkaupunkiseudulla ja myös muualla Suomessa. Lue myös asbestipurku Espoo ja Vantaa.

Miksi valita meidät?

Asiantunteva

Kymmenien vuosien kokemus näkyy työnjäljessämme

Joustava

Reagoimme muutoksiin ja yhteydenottoihin nopeasti

Luotettava

Voit olla varma, että urakka valmistuu aikataulussa

Vankkaa purkutöiden osaamista.

 

Toimipiste Tuusula

Kalliotie 7 H 3
04360 Tuusula

 

Toimipiste Kouvola

Kyminväylä 6
45700 Kouvola
(postiosoite)

Copyright © 2024 AHA-Best Oy
Ota yhteyttä