Vankkaa purkutöiden osaamista

Asbestipurku helsinki - ammattilaistyötä luotettavasti

Kun tarvitset turvallista ja tehokasta asbestipurkua Helsingissä, on AHA-Best Oy varma valinta. Olemme urakoineet esimerkiksi Hakaniemen Kauppahallin sisätilojen purkutyöt sekä lukuisia pienempiä kohteita.


Ennen remonttia täytyy varmistaa, löytyykö purettavista rakenteista asbestia ja olisiko asbestipurku tarpeen. Se on ammattilaistyötä, jossa pitkä kokemus, luotettavuus ja turvallisuus ovat avainasemassa. AHA-Best oy tekee asbestipurkua Helsingin seudulla ja lähialueilla kaikenkokoisissa kohteissa.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Asbestipurku kesken työmaalla Kaivinkone asbestipurkukohteessa

Hakaniemen kauppahalli

Hakaniemen Kauppahallin remontin tarkoituksena on ollut vahvistaa ja uusia perustuksia muun muassa uusien metroyhteyksien vuoksi. AHA-Best on urakoinut sisäpuolen purkutyöt. Olemme purkaneet ykköskerroksen väliholvit, katkaisseet kantavat pilarit ja kaivaneet perustukset ylös. Teimme lisäksi merkittävät asbesti- ja haitta-ainepurkutyöt. Purkutyöt jatkuvat kesään 2019 asti.


Hakaniemen Kauppahallin purkutöihin tarvittiin toimija, joka pystyy toteuttamaan mittavan urakan alusta loppuun kustannustehokkaasti.


Miten asbestipurku toteutetaan?

Asbestipurun eteneminen voidaan jakaa neljään osaan:

  1. Lain mukaan asbestipurkutöiden aloituksesta täytyy tehdä ennakkoilmoitus vähintään 7 vuorokautta ennen töiden aloitusta.
  2. Turvasuunnitelman laatiminen.
  3. Työmenetelmän valinta: esim. osastointityömenetelmä (ensisijainen), kohdepoistotyö tai kokonaisena irrottaminen.
  4. Tilojen tyhjennys irtaimistosta.

Sopimuksesta riippuen voimme tehdä kaiken asiakkaan puolesta, tai sitten asiakas voi tehdä esimerkiksi tyhjennystyöt itse.


Muita kohteitamme: Fredikinkatu 45, vanha nahkakeskustalo

AHA-Best toteutti kohteeseen kokonaisvaltaiset sisätilojen purkutyöt. Jäljelle jäivät ainoastaan museoidut julkisivut. Purimme välipohjat vesikattorakenteita myöten, kellarin maanvaraiset laatat sekä hissikuilut ja portaikot.


Oman haasteensa toi se, että näin massiivinen sisäpurkutyö toteutettiin ahtaissa tiloissa keskellä Helsingin keskustaa. Onnistuimme kuitenkin työssä moitteettomasti, sillä käytimme pienempää kalustoa.


Valitse osaavat ammattilaiset

AHA-Best Oy on luotettava, joustava ja osaava kumppani, joka hoitaa työt huolella ja turvallisesti. Kerro meille kohteestasi, niin neuvotellaan yhdessä sopiva toteutustapa. Teemme urakoita koko pääkaupunkiseudulla ja myös muualla Suomessa. Lue lisää Asbestipurku Espoo ja Vantaa (linkki).


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous