Vankkaa purkutöiden osaamista

Purkutyöt helsinki, espoo, vantaa ja lahti 

Laadukkaat purkutyöt Helsinki, Espoo, Vantaa ja Lahti. AHA-Best tekee korkealaatuista purku-urakointia ammattimaisesti kaikissa kohteissa.


AHA-Best on ammattipurkuliike, joka hoitaa kaikenlaiset purkutyöt osaavasti ja luotettavasti. Kohteet puretaan siististi, hallitusti ja suunnitellusti − kysy esimerkiksi saneerauspurkua, teollisuuspurkua tai asbestipurkua.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Hoidamme vaativatkin kohteet − purkutyöt pääkaupunkiseutu ja Lahti

Olemme kokeneita purkualan ammattilaisia, joten emme kavahda haastavimpiakaan kohteita. Toteutimme esimerkiksi Helsingissä osoitteessa Fredikinkatu 45, vanhan nahkakeskustalon kokonaisvaltaisen sisäpurun. AHA-Best toteutti purun välipohjan vesikattorakenteita, kellaria, hissikuiluja ja portaikkoja myöten siten, että jäljelle jäivät ainoastaan julkisivut.


Purkutyö oli haastava, sillä se oli massiivinen työ, mutta tilaa Helsingin keskustassa oli rajatusti. Työ tehtiinkin sen vuoksi kevyemmällä kalustolla.


Teollisuuspurku ja saneerauspurku pitkällä kokemuksella

Suoritamme töitä tunti-, urakka- ja laskutustyönä. Purkutyöt suoritetaan alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja Lahti sekä Kymenlaakso, Etelä-Karjala, Pirkanmaa, Häme ja Varsinais-Suomi. Myös muut kohteet sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Purkutyöt ja asbestityöt kulkevat usein käsi kädessä, sillä yleensä asbestia löytyy purettavista rakenteista. Me hoidamme molemmat ammattitaidolla ja luotettavasti, viranomaisten määräyksiä noudattaen.


AHA-Best Oy tekee purkutöitä pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa yksityisille, yrityksille ja muille tahoille. Meiltä saat saman katon alta myös muut haitta-aine- ja saneerauspurkutyöt! Ota meihin yhteyttä ja kerro purkukohteestasi, niin autamme sinua valitsemaan parhaan toteutustavan.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous