Purkutyöt vankalla osaamisella

PURKUTYÖT HELSINKI, ESPOO, VANTAA & LAHTI 

Korkealaatuista purku-urakointia kaikissa kohteissa.

 

AHA-Best on luotettava purkuliike, joka hoitaa kaikenlaiset purkutyöt osaavasti ja luotettavasti. Kohteet puretaan siististi, hallitusti ja suunnitellusti − kysy esimerkiksi saneerauspurkua, teollisuuspurkua tai asbestipurkua. Purkutyöt Helsinki, Espoo, Vantaa ja Lahti -akselilla asiakkaan ja kohteen tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi!

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Meiltä onnistuu vaativatkin kohteet

Purkutyön toteutus Helsinki, Espoo, Vantaa ja Lahti

Olemme kokeneita purkualan ammattilaisia, joten emme kavahda haastavimpiakaan kohteita. Toteutimme esimerkiksi Helsingissä osoitteessa Fredikinkatu 45, vanhan nahkakeskustalon kokonaisvaltaisen sisäpurun. AHA-Best toteutti purun välipohjan vesikattorakenteita, kellaria, hissikuiluja ja portaikkoja myöten siten, että jäljelle jäivät ainoastaan julkisivut.

 

Purkutyö oli haastava, sillä se oli massiivinen työ, mutta tilaa Helsingin keskustassa on rajatusti. Työ tehtiinkin sen vuoksi kevyemmällä kalustolla.

 

Käytämme aina juuri sinun kohteellesi sopivia työtapoja. Tarvittaessa puramme kokonaisia kohteita tai vain osia niistä. Työt onnistuvat ympäri vuoden niin pienissä kuin isoissakin kohteissa. Kun työt tehdään oikein, on purkaminen aina turvallista ja lopputulos on siisti. Oikea kalusto ja kokeneet ammattilaiset varmistavat, että lopputulos tyydyttää asiakasta. Me teemme purkamisesta sinulle helppoa!

 

Tilaa purkutyö

Purkutyöt Helsinki, Espoo, Vantaa & Lahti

Suoritamme töitä tunti-, urakka- ja laskutustyönä. Teollisuuspurku, saneerauspurku ja muut purkutyöt suoritetaan alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, muu Uusimaa ja Lahti sekä Kymenlaakso, Etelä-Karjala, Pirkanmaa, Häme ja Varsinais-Suomi. Toimimme siis laajalla alueella ympäri Suomea. Myös muut kohteet onnistuvat sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Ota yhteyttä purku- ja asbestitöiden ammattilaiseen

Purku- ja asbestityöt kulkevat usein käsi kädessä, sillä yleensä asbestia löytyy purettavista rakenteista. Me hoidamme molemmat ammattitaidolla ja luotettavasti, viranomaisten määräyksiä noudattaen.

 

AHA-Best Oy tekee purku- ja asbestitöitä pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa yksityisille, yrityksille ja muille tahoille. Olemme luotettava purkuliike. Meiltä saat saman katon alta kaikki asbestin ja muiden haitta-aineiden ja saneerauskohteiden purkutyöt! 

 

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset osaavaa purkutöiden tekijää Helsingin, Espoon, Vantaan tai Lahden seudulla. Meiltä saat nopeasti tarjouksen kohteesta. Asiantuntijamme vastaavat mielellään mahdollisiin kysymyksiinne - Ota siis meihin yhteyttä ja kerro purkukohteestasi, niin autamme sinua valitsemaan parhaan toteutustavan.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous