Asbesti- ja purkutyöt kymmenien vuosien kokemuksella

PURKUTYÖT KORKEALAATUISESTI KAIKISSA KOHTEISSA

Purkutyöt voivat olla kohteesta riippuen todella haastavia. AHA-Best on luotettava purkuliike, joka hoitaa kaikenlaiset purkutyöt osaavasti ja luotettavasti. Kohteet puretaan siististi, hallitusti ja suunnitellusti − kysy esimerkiksi saneerauspurkua, teollisuuspurkua tai asbestipurkua. Purkutyöt Etelä-Suomessa asiakkaan ja kohteen tarpeiden mukaan. 

Purkutyöt kattavasti Etelä-Suomessa 

Suoritamme purkutyöt tunti-, urakka- ja laskutustyönä. Teollisuuspurku, saneerauspurku ja muut purkutyöt suoritetaan Etelä-Suomen alueella. Toimimme laajalla alueella ympäri Suomea. Myös muut kohteet onnistuvat sopimuksen mukaan. 

Teollisuuspurku

Teollisuuspurku vaatii erikoisosaamista ja -välineitä raskaiden rakenteiden sekä suurten teollisuushallien turvalliseen purkamiseen. Meiltä löytyy tarvittava ammattitaito ja koulutus varmistamaan, että teollisuuspurku suoritetaan normien ja säädösten mukaisesti sekä ympäristöä kunnioittaen. 

Saneerauspurku

Saneerauspurku on palvelu, jota tarjoamme rakennusten uudistamis- ja remontointitarpeisiin. Purkutyöt toteutetaan huolellisesti ja suunnitelmallisesti, jotta uudistustyöt voidaan aloittaa optimaalisissa olosuhteissa. Tämä palvelu vaatii erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta, sillä usein on tarpeen säilyttää osa rakenteista koskemattomina. 

Toimialueeseemme kuuluvat: 

 • Pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo ja Vantaa)
 • Kymenlaakso
 • Etelä-Karjala
 • Pirkanmaa
 • Uusimaa
 • Häme sekä Varsinais-Suomi. Lisäksi toimimme muualla Suomessa sopimuksen mukaan.

Käytössämme on nykyaikaiset koneet ja välineet, myös haastaviin purkuihin. Meillä on kyky suojata ympäristö ja erityisesti lähietäisyydellä olevat rakennukset purkutöiden ajaksi. Turvallisuus, luotettavuus ja ympäristön kunnioitus ovat kantavia periaatteitamme kaikissa projekteissamme. 

Olemme sitoutuneita tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua purkutöissä. Toimintamme on aina suunniteltu täyttämään alamme standardit. 

Teollisuuspurku

Meillä AHA-Bestillä on keskeistä osaamista kaikista teollisuuspurkutöistä. Tarjoamme laadukasta palvelua monimutkaisten rakennusten purkamisessa, jossa ammattitaito ja erityiskoulutus ovat avainasemassa. Tiimimme koostuu alansa asiantuntijoista, joilla on tarvittava osaaminen vaativien purkuprojektien hallintaan. 

Palvelumme keskittyy: 

 • Turvallisuuteen: Kiinnitämme erityistä huomiota lähirakennusten suojaukseen. 
 • Ammattitaitoon: Henkilöstömme on koulutettu kohtaamaan haastavatkin purkutyöt. 
 • Laitteistoon: Modernit ja monipuoliset työvälineemme mahdollistavat tehokkaan purkutyön. 

Työmaan turvallisuutta ja tehokkuutta edistää ammattimainen suunnitelma, jossa otetaan huomioon ympäröivä ympäristö ja mahdolliset riskit. Varustuksemme ja osaamisemme ansiosta pystymme minimoimaan häiriöt ja suojaamaan ympäröivät rakennukset purkutöiden ajaksi. 

Valitsemalla meidät, AHA-Bestin, kumppaniksesi teollisuuspurkutöissä, saat luotettavan ja asiantuntevan palvelun, joka on suunniteltu täyttämään teollisuuden purkutöiden tiukat vaatimukset. Yhteistyö alkaa yksityiskohtaisella suunnittelulla, jatkuu tehokkaalla toteutuksella ja päättyy siistin alueen luovutukseen. 

Teollisuuspurku eli teollisuusrakennusten purkutyöt
Saneerauspurku eli purkutyöt ennen korjaustöitä

Saneerauspurku

Saneerauspurku on erikoistunut purkutyön muoto, missä puretaan vanhoja tai vaurioituneita rakennuksen osia ennen korjaustöiden aloittamista. Me AHA-Bestillä tarjoamme ammattitaitoisia saneerauspurkupalveluita Etelä-Suomen alueella. Korostamme laadukasta työn jälkeä, turvallisuutta ja tehokkuutta kaikissa toimissamme. 

Palvelumme: 

 • Erikoistunutta osaamista saneerauspurkutöihin 
 • Kasvanut koulutus ja ammattitaito vaativiin kohteisiin 
 • Kattava työkalu- ja konevalikoima kaikenkokoisiin purkutöihin 

Työssämme otamme huomioon ympäristön erityispiirteet, kuten lähialueella olevat rakennukset. Tässä esimerkki toimintatavoistamme: 

 1. Arvioimme kohteen ja purkutyön laajuuden 
 1. Suunnittelemme purkutyön yksityiskohtaisesti 
 1. Varmistamme, että lähirakennukset ovat suojattu 

Kalustomme mahdollistaa haastavimpienkin purkutöiden suorittamisen ja varmistamme, että kaikki työt tehdään alan säädösten mukaisesti. Turvallisuus on etusijalla, ja käytämme aina ajankohtaisia suojautumismenetelmiä säilyttääksemme sekä työntekijöidemme että ympäröivien kohteiden turvallisuuden. 

Valitsemalla meidät kumppaniksesi saneerauspurkutöissä, saat luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua, joka soveltuu kaikkiin purkutarpeisiin eri tilanteissa. 

Purkutöiden hinta 

Purkutyön hintaan vaikuttavat useat tekijät, kuten piirretty purkutöiden laajuus, kohde ja sijainti sekä purkutyön vaativuusaste. Hinta määräytyy yleensä urakkana, jolloin koko projektille sovitaan kiinteä summa tai tuntilaskutuksena, jolloin veloitamme työtuntien mukaan. 

Rakennusten purkutöiden hintaan vaikuttaa: 

 • Työn vaativuus: Erikoisosaamista vaativat, kuten asbestipurku, nostavat hintaa. 
 • Työmaan olosuhteet: Haastavat ympäristöt, kuten tiivis kaupunkialue, voivat lisätä kustannuksia suojauksen ja logistiikan vuoksi. 
 • Jätteen käsittely: Purettavan materiaalin lajittelu, kierrättäminen ja mahdollinen kaatopaikkamaksu. 

AHA Best tarjoaa Etelä-Suomessa monipuolisia purkutöitä.

Palveluihimme sisältyy: 

 • Ammattitaito: Vahvan osaamisen ja koulutuksen haastaviin rakennuspurkuihin. 
 • Laitteet: Tarvittavan kaluston, vaativampiinkin kohteisiin. 
 • Suojaukset: Läheiset rakennukset turvataan huolellisesti purkutöiden ajaksi. 

Meiltä pyydettäessä saat myös kustannusarvion purkutyölle, joka ottaa huomioon juuri mainitut tekijät. Jokainen projekti on kuitenkin ainutlaatuinen, joten lopullinen hinta muodostuu aina tapauskohtaisesti. 

Purkutyöt hirsitalossa
Rakennuksen purkutyöt

Ota yhteyttä purku- ja asbestitöiden ammattilaiseen 

Asbesti- ja purkutyöt kulkevat usein käsi kädessä, sillä yleensä asbestia löytyy purettavista rakenteista. Me hoidamme molemmat ammattitaidolla ja luotettavasti, viranomaisten määräyksiä noudattaen. 

AHA-Best Oy tekee purku- ja asbestitöitä pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa yksityisille, yrityksille ja muille tahoille. Olemme luotettava purkuliike. Meiltä saat saman katon alta kaikki asbestin ja muiden haitta-aineiden ja saneerauskohteiden purkutyöt!  

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset osaavaa purkutöiden tekijää Etelä-Suomen alueella. Meiltä saat nopeasti tarjouksen kohteesta. Asiantuntijamme vastaavat mielellään mahdollisiin kysymyksiinne – Ota siis meihin yhteyttä ja kerro purkukohteestasi, niin autamme sinua valitsemaan parhaan toteutustavan. 

Miksi valita meidät?

Asiantunteva

Kymmenien vuosien kokemus näkyy työnjäljessämme

Joustava

Reagoimme muutoksiin ja yhteydenottoihin nopeasti

Luotettava

Voit olla varma, että urakka valmistuu aikataulussa

Vankkaa purkutöiden osaamista.

 

Toimipiste Tuusula

Kalliotie 7 H 3
04360 Tuusula

 

Toimipiste Kouvola

Kyminväylä 6
45700 Kouvola
(postiosoite)

Copyright © 2024 AHA-Best Oy