Vankkaa purkutöiden osaamista

Asbestityöt kartoituksesta purkutyöhön

Tarkkaa asbestipurkua kaikissa kohteissa

Kun tarvitset turvallista ja tehokasta asbestipurkua, on AHA-Best Oy luotettava ja varma valinta. Teemme kaikki asbestityöt viranomaisten määräyksiä noudattaen. Hoidamme myös muut haitta-aine- ja saneerauspurkutyöt ammattitaidolla.

Oikein toteutettu asbestipurku on täsmällisen ammattilaisen näkemystä vaativa urakka, jossa pitää myös varmistua siitä, ettei vaarallista asbestipölyä pääse leviämään laajemmalle alueelle. Meillä on asbestitöihin vaadittavat työsuojeluviranomaisten luvat, asianmukainen koulutus sekä nykyaikaiset laitteet ja varusteet, joten tiedämme, miten terveydelle vaarallisen asbestin kanssa tulee toimia.

Lue lisää:

Asbestipurku järkevään hintaan

Teemme asbestitöitä, pääkaupunkiseudulla, Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa, Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Hämeessä, Varsinais-Suomessa sekä muualla Suomessa sopimuksen mukaan.

Ammattitaitoinen henkilöstömme varmistaa, että asbestipurku hoidetaan aina kustannustehokkaasti eikä hinta sisällä yllättäviä kuluja.

Asbestikartoitukset asiantuntijalta

Teemme myös asbestikartoituksia, joka on pakollinen toimenpide kaikissa asbestipurkutöissä. Kartoitus kannattaa teettää ennen varsinaista asbestipurkua. Sen aikana kohde käydään huolellisesti läpi, ja asbestia sisältävät rakenteet dokumentoidaan.

AHA-Best Oy on luotettava kumppani kaikkiin asbestitöihin. Vahva osaamisemme näkyy koko projektin ajan työn toteutuksen suunnittelusta työkohteen viimeistelyyn.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous